Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill säga

Det...Det...Det...Det...Det...Det...
Det...det...det...det...det...fet
Det...Det...Det..Det ...Det
Det...det..det..det...o det
det...det...det...det...
Det...




Vad vill du säga?!




HÖR DU MIG!?!?!!!!!!





hör du mig

alls..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-12 10:58



Bookmark and Share


  tom boreland
både hör och ser
2012-01-14

    ej medlem längre
Oh ja!!!!
2012-01-12

    lory
bra..
2012-01-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
min uppmärksamhet har du:)
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP