Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen behöver JESUS för att bli FRÄLST!





Den som känner kärlek och älskar - är så frälst som man kan bli!

Det behövs inga religioner, läromästare eller metoder!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-12 14:31



Bookmark and Share


  Seglaren
Svårt att svara på, men enligt kristen lära behövs ett personligt förhållande till Jesus.
Fråga: Är all kärlek av Gud?
Jag säger Nej. Eftersom jag tror gudar inte finns
All kärlek kommer från människor. I min bok.
2012-01-12

  Nio
sant också sant att metoden kan hjälpa mig dit
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP