Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI BARA VET

det ska våras över ängarna

löftets skimmer ser vi redan

det ska damma snart om vägarna

vi ska slippa vinterledan

vi får uppleva en lövsprickning

och till brädden fulla bäckar

det bor majsol i din höftvickning

och i svalorna som häckar

 

 

LARZ GUSTAFSSON     12/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-12 18:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Ett hoppfullt budskap, om att det
blir en vår igen
2012-01-12

  Måna N. Berger
Ett hoppfullt budskap om den sköna tid som snart stundar! Det tackar jag för, i vintermörkret :)
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP