Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtregn

Det man minns och inte kommer ifrån
Det som läggs i den fina lilla asken av glöd
Jag bor i en stad där det är möjligt att dö av hunger

Gråtregn, en befrielse

I toner till Frank Sinatra
kom plötsligt Gråtregn efter skratt
Det som är så vackert hjärtskärande
Det som kommer när man andas livets insikt

älskade
Insugen i ett svart hål i stjärnhimmelen med frågor och du vet ingenting..då evig tystnad råder

Alla är vackra när de går
att förstå, se och njuta av det förgågna
att inte ta något för givet
det är så det är att få kunskap om livet

Gråtregn, min känsla

Själv far jag ann som Jeanne d 'Arc
huvudyr.. Ser till att vara full med bestyr
Mina versfötter haltar tyvärr då jag saknar min
vägledare för återuppbyggelsen av mitt hjärta

Du..det vackraste
Du..Jag saknar dig

Lustigt det där...
Om du bara visste...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-12 23:17



Bookmark and Share


  Tomas Brink
Väldigt fint skrivet...

Mvh

/ Tomas
2012-01-15

    ej medlem längre
Oerhört bra och vackert.
2012-01-13

  Ninananonia VIP
Berörandevackert...gråtregn..
2012-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP