Jag hatar grekisk mytologi. Men nu blev det så här ändå.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hatar grekisk mytologi. Men nu blev det så här ändå.




ORFEUS

orfeus dyrkar marken

där hon går

men vardagen kan kännas

ganska svår

och ni vet bara vad ni

hör och ser

men ingenting om allt

fördolt som sker

för jag har min receptor

du har din

och din kan faktiskt aldrig

bli som min

döm gärna det som utdömts

det är dött

ja, det som fötts av kött är

bara kött

predikar du moral för

döda män

så slösar du en bit av

framtiden

nu vände han sig om!

nu är allt slut!

nu dyrkar han förbjudna

attribut!

han menade sig stå

men föll ändå

en sådan kan väl ingen

lita på

usch, detta kan nog aldrig

sluta väl

en orm har tagit sikte

på din häl

vit flagg från galen tunna

villkorslöst

mitt dyrbara porträtt

är sönderklöst

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     13/11 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-14 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP