Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till de män som tänker med kuken och får sig själva att framstå som höpplösa dumhuven.


Snoppförlängare

\"you\'re a cute little girl\" (and he was nearly 50 years)

\"my dick is huge\" (and it\'s probably ugly too)

\"I think you\'re sexy. do you wanna fuck me?\"
don\'t you think I\'ve heard that story before?
treat me like a lady and not like a whore, a man without a brain is such a bore.




Fri vers av Hardcore_Murder
Läst 516 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-21 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hardcore_Murder
Hardcore_Murder