Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinn i lågor

Brinn i lågor

Brinn som solen

Och sen släcks du

Som min själ




Fri vers av Lellah
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-15 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lellah
Lellah