Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vaknade med ett Stort leende, obeskrivligt skönt :)


Du förändrar inte blodets flöde till hjärnan

Drömmar av glimt i framtiden
Rester av mörkret i ovisshet,
Av sång som aldrig kommer att ge svar
Ingen ide att förångas av dimman,
Det förändrar inte blodets flöde till hjärnan

In i dimman av det som aldrig lämnar...
4 blå stopp från min verklighet,
där hovarna slår vilt i viken
och våra hav möts i kungsgårdarna.
Leendets önskan att åka vidare
Var det en dröm, vi säger så..

I känslan av det enda innerliga..
Så länge, så sann
ännu, förevigt..


I vaket tillstånd
brottas hjärtat med det allra djupaste vackraste..
Oförmögen att skilja på
Vitt och vitt
Svart och vitt
Svart och svart
Mitt och ditt
Framåt och bakåt
Glädje och sorg

Eldflugor i januari dans, snart..snart
Det har funnits länge i min blå sfär
Blind, trött, full av sorg i evigheter
Som Formula 1 av bästa slag, som du febrilt försökt vinka in mig
med ömsom vit och röd flagg för ödmjukt, innerligt kärleksfullt underhåll
Jag värmd av dina varma skäl. Du är så vacker. Förlåt




....Skall jag värma dig mitt hjärta


...Snart skall du få tina upp


Smälta


sakta


ner för min hals


till mitt bröst


Jag väntar där



Ro




Fri vers av Songbird VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-17 09:00



Bookmark and Share


    lory
helt magisk..mmmmmmm
2012-01-17

    ej medlem längre
"...Snart skall du få tina upp
Smälta
sakta
ner för min hals
till mitt bröst"

Är den finaste och mest sensuella text jag läst på länge
2012-01-17

    ej medlem längre
Mmmmmmmm...var får du allt ifrån?
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP