Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET PURPURFÄRGADE KORSET, TILL FÖRSONING OCH LÄKEDOM!

Det finns ett kors som all världens

synd förlåter!


som rymmer Fadershjärtats hela,

fulla kärleksflod! som låter sonen, dottern

komma åter, om brottet än är ont förtal och mord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-16 07:52



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Är jag den enda som inte får skriva en metafor?

I Uppenbarelseboken står det om JESUS, att Han hade en "mantel doppat i blod".

Mvh
2012-01-16

  Seglaren
Det finns inga belägg för ett purpurfärgat kors. Det har du nog tagit ur luften.
Däremot, efter de gisslat honom, satte de på honom en purpurröd mantel och en törnekrona. Enlig Markus och Johannes.
TIPS:
Undvik såna här sakfel. Det sprider bara falsk information. Jag trodde du var mer bokstavstroende än så här. Det ger ett intryck av att du skriver här med vänsterhanden. Jag vet att du skriver långa och många inlägg i andra kristna bloggar.

mvh - Seglaren
2012-01-16

  Larz Gustafsson VIP
"Golgata täcker din skuld", som Henry Holmberg sjöng.
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld