Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är det starkaste, sammanhållande bandet mellan människor

därför frågade JESUS efter Petrus kärlek

när Han kallade denne, att ta hand

om Jesu får; vara en herde för

dem


JESUS frågade inte om Petrus

var beredd att ge livet för

sin Mästare, eller för

fåren, utan om

hans kärlek


och om Guds församling står det,

att den hålls samman med kärlekens

sammanhållande band, och t.ex. inte av

en organisation.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-16 17:13



Bookmark and Share


  zallander
den där jesus....vem var det
2012-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld