Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekreation i situation

En helg, förkovrar mig bort i den kulinariska konstens mysterier, fylls av dofter och intryck
Mina skuldror masseras lugnt
i den varma fuktiga luften
Blundar, njuter mig stillsamt bort i fantasin

Om jag kunde bestämma kärleken hade jag..
Om jag får tro..
Emellanåt är det som om du stirrar på mina ord
Sen vaknar du upp och känner igen dig
Emellanåt lyssnar du totalt tom, sen borta med vinden

För du har känt mina andetag, du har fyllt min puls
Du har sett mina ögon se djupt i dina
på kungens gata, där bara vi famnade i dunk till klockans slag
Det finns inga svarta hål att avslöja

Samlar mig, återhämtar

Då när våra ögon möttes och tiden stod stilla
Uppslukade av alltet,
där bara vi i stunden var vi för frågor
Din hand på min kind,
min hand på ditt dunkande hjärta
( om du fanns för mig som jag vill för dig )



Vattnet bubblar lekfullt omkring, det gör hela min själ glad
I lugn häller jag sakta varmt vatten över axlarna
Moln rörelser på varandras ryggar med svampar
Min bästa väninna och jag när vi har det som bäst
Om och om i timmar av njutfull ånga och dimma

Livs njutning för kropp och själ
Tid för rekreation
Tid för lugn

Doft terapi för alla sinnen ( våra minnen)
Glimrande, gnistrande midnattsdopp i iskallt januari vatten
Juice och Druvor... bubbel dryck av ädlaste slag
Vilken fantastisk helg, vilken underbar dag.

Frukost till toner av vår..

Vaknar strålande full av näring!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-17 19:43



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart
2012-01-23

  Ninananonia VIP
härliga tankar...
2012-01-17

    ej medlem längre
Dessa dina bilder är näring för oss!!!

Känner njutningen du beskriver..
2012-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP