Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

Varje gång mina sår är på väg att läka
Rivs de upp på nytt
Mitt hjärta blöder
Nu och för alltid
För dig
Bara för dig...




Fri vers av Nobody
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-18 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nobody
Nobody