Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KNULLA mera svenska folk!!!




In med kuken i fittan

in ut in ut in ut in ut!!

Eller en kuk upp i stjärten

är inte att förakta

Jag är så ledsen för att

jag är heterosexuell, för

jag längtar efter att

SUGA KUK!!

Det är dags för en andlig,

själslig, social, sexuell

revolution!!

Varför mår det svenska folket

så dåligt??

Bland annat därför att

vi SLÄPPER LOSS våra

KÄNSLOR för lite!!

Vad är det för onda makter

som har oss i sitt våld??!

Vi borde och vi kundeKNULLA och

ÄLSKA oss in i paradiset!!!

Varför är vi så livsförnekande

i detta land, var är PASSIONEN!!!?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-01-19 17:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Måste man (?) vara homo som man (!) för att suga kuk? Om man (!) känner ett sug efter att suga kuk, kanske man (?) inte är fullt så hetero som man (!) tror? Vad säger mannen i er män om den saken?
2012-01-19

  Seglaren
Sex är ett behov alla har mer eller mindre. Så långt är jag med dig i texten. Vi svenskar är ibland för försiktiga och därigenom blir det svårare hitta sexpartners. I det sammanhanget är din text nyttig för oss att läsa.
Men precis som med alkohol så kan även sex bli för mycket.
2012-01-19

    ej medlem längre
Det slumpar sig att jag samtidigt med din text får PEPS PERSON i min interna spelnngslista!

OH-BOJ

Du har synkroniciteten på din sida min vän!


Dina texter är mer och mer läsvärda tycker jag!
2012-01-19

    Bellissima
Ha ha! Ja du, ProudLove, varför är vi så livsförnekande för? Det är ju himla dumt.
2012-01-19

    lory
BRAVO


BRAVO
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP