Ett uttalande en tv-reporter gjorde på sextiotalet...och jag...

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett uttalande en tv-reporter gjorde på sextiotalet...och jag...




YTTERLIGHETSRÖRELSE

det man kallar

ytterlighetsriktning

ser jag som en

verklig glädjeyttring

det man öronmärkt

för marginalen

ser jag som den bästa

festivalen

 

 

vi som bor i

Riket Annorlunda

ses väl ingalunda

som helt sunda

budskapet som vi fått

att begrunda

visar oss en ny tid

som ska stunda

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     19/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 20:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Bra rimmat, men VAD avser du ?
2012-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP