Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbara och SEXIGA Suzy (med punkterna)




Jag vill HA henne!!

Vilken härlig och sexig kvinna!!!

Kom Suzy, kyss mej, tänd mej!!!

Im already on your fire baby!!!!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP