Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfylld

Lyrisk känsla
att tänka rätt
så lätt
det'e
när man har
lösningen!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-19 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra