Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter kärleken


efter kärleken

kommer rymden och döden

hans lögner och jag




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 491 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-01-21 00:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, mycket bra i en så komprimerad form men ändå uttrycksfullt!
2012-01-22

  stella
Post perfect!
2012-01-22

  tom boreland
komprimerat elände.
snygg komposition
2012-01-21

  Gunwale VIP
Ödslighet och rannsakan...?
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP