Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissa och andra dagar


Vissa dagar är vi hoppfulla.
Vi tycker oss ana ett ljus...

...men ljuset är bräckligt och skört.
Det ger vika för påfrestningarna.


Andra dagar är vi hopplösa.
Vi driver omkring i mörker.
Det svarta är tjockt och kallt...

...men det kan inte bli mörkare än svart.


Just i dag hoppar jag fram och tillbaka.




Fri vers av Ored
Läst 404 gånger
Publicerad 2006-01-21 23:45



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Sådär hoppar jag också,ena dagen VILL jag leva och upptäcka allt sen andra dagen vill jag bara sova bort från allting,varför är det så tro...
2006-01-22

  sol
men det kan inte bli mörkare
- än svart

gillar!

beskrivning av oss stackars
bergochdalbanekonstnärer.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Ored