Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din Sanning

Någonstans långt långt in finns roten
en liten grön, som håller Dej vid liv.
Leva... handlar om Alla hoten,
bättre och de sämre, olika motiv.

Hitta just Din styrka, visa Vem Du Är,
Din Sanning...det Du tror på.
Du kan vara arbetslös men hemmakär,
kämpar gör du, så du blir blå.

Styrka... är något man växer med,
Så Aldrig nånsin igen, sätter sej nån på Dej.
Du är Stark som en oxe, i varje lem och led,
Där finns Din Sanning...i roten, fanimej...







Fri vers av Murrey
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-22 00:45



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) fanimej en härlig text...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey