Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nytt År...igen!


Ge - och Du får

Ett nytt år ska snart nalkas igen...

Vi har alla funderingar, förväntningar, förhoppningar till det bättre, lugnare, mognare och till ett mer harmoniskt liv.
Vi önskar att ta bort eller undvika stressen, den som överöser oss av motiverande arbetsglädje med motivation att arbetet ska bli lättare att hantera utifrån rutiner och närvarande arbetsglädje bland arbetskamrater.

Vi är alla olika, vi tänker och uppfattar saker på olika sätt, utifrån vår egen uppväxt kring våra nära och kära, äldre, unga och vad dess erfarenheter har betytt och bringat med fram till vår egen existens.

Ingenting är enkelt...det krävs arbete från var och en på alla plan.
Underskatta ej din kollega, utan ta till dej av dennes lärdom av livet så som andra i din närvaro också får ta del av dina lärdommar.

Tillsammans växer vi och kan stötta en större del av världen, de som är utstötta, ensamma, sjuka och som är i stort behov av att få hjälp av just Dej.




Fri vers (Fri form) av Murrey
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-12-30 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Murrey
Murrey