Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt nr. 1


The Earth

What is this world?

Is it only a cloud of molecules,
orchestral work of vibrating strings?

Living or dead mater
in light of the Sun…

What kind of creatures,
are living on this planet?

How do they learn to trust the life?

Who is looking through their eyes,
at this enigmatic Universe.
What do they know,
about
empty and cold space.! 'ii ',! ,, , i r. I ,.,f i:q d"*: -'{:
Fls*4ry.use. to" listen;^ --* "
to the music of the spheres. ".{tt ?il ',
-J f r','r I {u #.. ."
How do they understand, the and, , - l *u'
a rhythm of the beating heart? Vk tvr 4'rr
Ctgr''q*"?u'l' '''
U
Maybe they can ask right questions,
when the time is ready,
to leave serenity, greed and violence…
to what?
To spirituality and peace,
the true nature of humans,
Maybe…
U,'i /{'! ',,' /{ !

Översättning till svenska:

”Vem är människa
på det blåa klotet
i en oändlig och ofattbar kosmos?”




Fri vers (Fri form) av ERD-man-SKY VIP
Läst 771 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-22 02:23



Bookmark and Share


    lory
helt underbart...så fint du förmedlar det jag tror på...kram
2012-02-27

  M M Mannheim VIP
Det var kort text på svenska, mer på engelska. Jag förstår vad du menar, tror det i allafall!
Får ta känna av, känna efter inspirationen, gör min egen resa. I nuet, i universum. Min son har sin egen stjärna på himlavalvet!
(köpt via nätet)
2012-02-18

  ERD-man-SKY VIP
Har vi ngt mer är nuet, det sista ögonblick varje morgon och kväll. Dag efter dag…
2012-02-07

  Lars Hedlin
Vackert i nuet!
2012-01-27
  > Nästa text
< Föregående

ERD-man-SKY
ERD-man-SKY VIP