Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvinna på jobbet dog när jag kom hem till henne igår. Sorglig lördagsmorgon.


.....

en dörr har öppnats för döden
den står där stilla på glänt
och det känns som att någon just varit
inne i rummet och vänt

det är svårt att försöka förklara
det man själv aldrig riktigt förstår
som hur döden kan eka i timmar
i en alldeles tyst korridor




Fri vers av Parentes
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-22 15:58



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Här har du lyckats alldeles utomordentligt!
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes