Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En upptäcktsfärd

Blinda fotografer
Skygga blixtar
Trädet som föll
på den där ön
mitt i Stilla havet

Allt som inte går att ta in
är än för vackert
Allt som inte går att läsa
kräver inte förståelse

Känslan av blindhet och dumhet
känslan av att vara vilsen
överbryggas av närhet
Det är ett spädbarn
att ta hand om
det som våra handflator smeker

Det är handen i universum
och det finns relativt oändlig tid
att hitta hem
från denna upptäcktsfärd




Fri vers av abdel-kader
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 18:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

abdel-kader