Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obesvarad kärlek...eller?



Drunknar i dina
gåtfulla ögon söker
svar jag aldrig får




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-01-22 19:25



Bookmark and Share


    lory
oj ..fint..svaret kommer...
2012-01-22

    ej medlem längre
Romantiskt med en touch av hopplöshet?
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP