Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dom oälskbara

Vi är dom som har handen på våra hjärtan
för att värja det mot kylan

vi som svävar och hoppas,
utan att någonsin tro på något

vi som jagar för att undkomma det vi fruktar,
med pulsen hårt slående mot våra själar

vi åker varv efter varv runt solen,
utan att komma hem,
utan att finna ro

det är vi som är dom...

vi är dom...

Vi är dom oälskbara




Fri vers av J-H Andersson
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-22 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J-H Andersson
J-H Andersson