Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skala ägg,

med krossteknik
plocka bit, för bit, för bit
eller
bort med toppen,
två bitar...
två sätt att komma in
till det allra heligaste
livet, grunden, alltet
oavsett hur effektiv jag är
kommer jag dit
i sinom tid..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-23 07:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra