Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ljuset inom

Nu har vintern

tagit kommandot

och jag får rätta in mig

i ledet



Det är långt till sommaren

men ljuset färdas

inom mig




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-01-24 10:27



Bookmark and Share


  ULJO
Så underbart i denna kalla vinternatt.
2012-02-04

  Bibbi VIP
Så skönt beskrivet.
2012-01-29

    ej medlem längre
Fina tankar!

"Det är långt till sommaren

men ljuset färdas

inom mig"
2012-01-28

  Maj-Lis VIP
Vackert oc trösterikt
2012-01-25

    ej medlem längre
men ljuset färdas

inom mig

Hoppfullt och vackert!
2012-01-25

  Heikki Hellman
Iskallt där ute, varmt i ditt sinne!
2012-01-25

  Monika A Mirsch VIP
här i öst stiger ljuset en gnutta högre varje dag - din dikt är underbar!
2012-01-24

  Kim VIP
Gillar denna!
2012-01-24

  anits VIP
Mycket fint skrivet, dina ord känns igen
längtan till sommaren
2012-01-24

  calidris
Fint!
2012-01-24

  Anya VIP
Jaa gillar slutet extra mycket:
Det är långt till sommaren

men ljuset färdas

inom mig


Fint och hoppfullt!
2012-01-24

  Linda CH VIP
Gillar den positiva atmosfär texten förmedlar!
2012-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP