Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergivenhet

Min djupaste rädsla
börjar titta fram,
med sorg, tårar
än mera sorg.

Våga tro på
kärlek,
känna mig älskad
för den jag är,
snart, snart, snart...




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-01-24 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra