Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag kunde mer än skriva och läsa detta så skulle jag kunna växa otroligt mycket Men jag vet att om jag kunde, så skulle jag göra exakt så.


Ventilation


Tryck dina händer mot pannan.


Fall ned


mot dina knän ,


fånga dig


med armbågarna,


och låt knäna falla till golvet.

Tappa all kontroll du trodde du hade.



Som en linje,


från dina ögon


ned för dina armar


för att splittras vid golvet,

tappas all kontroll du trodde du hade.


Förlora

och

ventilera




Fri vers av Bruno
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 04:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bruno