Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggboxning

 

Du slåss inte med din skugga

Du ser den för vad den är

och då är det helt okej

att den följer dig

 

Se att tankar och känslor liksom skuggan

kommer och går

men att du som närvarons ljus består

Ett stilla lugn du då inom dig får

och så mycket bättre mår




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-25 09:05



Bookmark and Share


  Militsa
Så sant, applåder.
2012-01-25

  miljas
Vackert. Fick mig att stanna upp i tanken för en stund.. Kloka rader!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP