Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom älskade ~ gråt i min famn

 






                                                         Kom






Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-25 20:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fler ord behövs inte...du säger allt som behöver sägas!
2012-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP