Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt Kristi sinnelag råda bland er

skriver Paulus

vad kännetecknar

Jesu sinnelag? Han dog

rättfärdig, för oss orättfärdiga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-26 05:59



Bookmark and Share


  Seglaren
Vi kan ta Paulus som exempel
- att bli lik Paulus var till sinnes
det är okey för Jesus.
2012-01-26

  Larz Gustafsson VIP
Det handlar om att tillåta.
I hur hög grad träder vi tillbaka och låter Honom träda fram?
Däri består korsfästelsen. Vetekornets lag. Reduktionsprocessen. Och BEFRIELSEN!
2012-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld