Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma Pappa och Jag 1973

 

Far och Mor och Jag 1973. Jag är 8 år gammal.
Oxfilé med champignonsås på Kungsgrillen.
Förmodligen med Pommes och Coke.

Trygghet och Förhoppningar... Glädje!
Hoppas dom är tillsammans nu för alltid...
Pappa får inte försvinna igen i evigheter!

Rejäla gammaldags servitriser i svart och vitt.
Matlusta! Blandad med Förhoppning och Trygghet.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-26 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP