Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NEDERLAGSDAG

det har varit

en nederlagsdag

psykiskt tröttande

trist och besvärlig

det har har varit

en sorgesam dag

skriver jag för

jag vill vara ärlig

 

 

varför skönmåla

mänsklig misär

släta över

och idyllisera?

domedagen

är ändå snart här

sedan ska

ingen tid finnas mera

 

 

man ska manglas

och krossas till stoft

om man ingår

i oppositionen

man är hård

fastän hjärtat är soft

när man körs genom

massproduktionen

 

 

det har varit

förbannelsens dag

alla de som

förbannat ska brinna

krakens, kräkets

och nervvrakets dag

vissa människor

får inte vinna

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     26-28/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-28 17:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra skrivet om hur dagar
kan vara emellanåt
2012-01-28

  Mats Henricson
Ord och inga visor ! Bra skaldat kring ett omtvistat och dramatiskt ämne !
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP