Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk.




BLIR DET DÖDSSTRAFF NU?

jag saknar gamle

mao tse-tung

jag saknar kämpen

kim il-sung

och tiden när min

kropp var ung

när jag var ung

så var jag kung

och inte heller

lika tung

 

 

 

let's hear it for the common man

the simple proletarian!

 

 

 

för fanns

ernst hugo järegård

och bra musik

på tre ackord

de uppkäftigas

skivutskick

drog till sig mången

skärrad blick

 

 

 

let's hear it for the lonely man

the lovely scandinavian

 

 

tål inte se

att han är här

och går här som

korpral revär

det blir rapport

på allt det där

för jag får inte

vara kär

 

 

 

applåder för

en proletär

som inte är

som andra är

please welcome the

barbarian

the true

totalitarian

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 14:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Intressant text som säger en del, en sak : Jesus passade inte in, utan rörde om..
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP