första salvan är alltid den värsta.....

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

första salvan är alltid den värsta.....




mg42

 

perforerade

liv till genomskinlighet

och kroppar som flöt


kvar


guppande tysta,

begråtna av minnena

i blod, rakt genom

 

 

*




Fri vers av in effigie VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-29 16:43



Bookmark and Share


    lory
smärtsamt
2012-01-30

  Minkki VIP
fruktansvärt....
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP