Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är meningen med livet? Är livet en resa för att man skall lära sig dö?, eller är allting en dröm?


Drömmer vi?

Alla sömnlösa nätter
Gav visioner utan gräns
Vi är marionetter
I variationens land

Var dag utan svar
Varför min existens?
Världen är så oklar
Är svaret blott en fråga?

Vem kan ge mig mitt mål,
och vart skall jag gå
Preliminära nerver
Gjorda av stål

Ingen vet allt
Visst är det så
Men om ingen vet
Vart skall vi då?

Kanske vill dom inte att vi skall veta
Att allting är en lögn
Jag vill gärna snoka och leta
Det vill dom kanske inte

Onödiga sökningar för livets tolk
Kanske är detta en dröm
Vi är nog ett förlorat folk
Vakna är lika med död?






Fri vers av Foggy Blur
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-01-22 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Foggy Blur
Foggy Blur