Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre och bättre da' för da'..

Sorglig självvald
ensamhet
är fortfarande rädd
för närhet
att släppa in,
ända in
till mitt sargade
hjärta,
som
försiktigt
börjat
ta
emot
kärlek..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-01-30 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra