Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

framtidsplaner

Hon befinner sig i ett tillstånd av upptagenhet.
Mitt beteende påverkar inte situationen.
Men jag klamrar mig fast i hennes omgivning.

Jag vill förstå hur hon fungerar,
och fördjupa mig i vår gemensamma framtid.

Hon säger att det finns en annan man,
och att jag ska förbli osedd.
Dock vet jag bättre.
Jag har kartlagt hennes känsloliv.




Fri vers (Prosapoesi) av Ored
Läst 512 gånger
Publicerad 2006-01-22 23:26



Bookmark and Share


  Tvillingsyster
Jag gillar ditt språk, hur du använder orden. Det är speciellt. Kan inte riktigt sätta fingret på det. Men det är bra.
2006-05-26

  Albert
"Dock vet jag bättre.
För jag har kartlagt hennes känsloliv.
- jag ler vackert
2006-05-23

    jahapp
oj, den här var rikitigt riktigt bra...WOW

"Mitt beteende påverkar inte situationen.
Men jag klamrar mig fast i hennes omgivning."

briljanta rader...å slutet...äh ...snyggt helt enkelt!

(hur har jag missat det här förut?)
2006-05-21

  Åsa Melander
Ditt språk ger mig tydliga, direkta bilder. Det tycker jag väldigt mycket om!
2006-01-24

    ej medlem längre
Oj...får nästan en "stocker"-känsla av denna,
att kvinnan inte länge vill ha ngt med honom att göra,
men han vägrar ge upp och förstå det.
Jag gillar raderna, de känns välformulerade och genomtänkta - bra.
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Ored