Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Detaljer' av jane s, inspirerade till kommentaren.


Kritik på en text (769) Någonting mer bestående?







Livet precis som kärleken
är ju en massa fragment
av ett eller annat helt

i detalj är allt delt.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP