Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gratulerar bäste KYREUS!




Du är den bäste skribenten här enligt min mening.

Du rör dej över hela känslospektrat och

triggar igång intellektet med dina intelligenta,

mångfacetterade förträffliga texter!

Du inspirerar och blåser liv i poeter.se.

Tack Christer!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-01-31 18:23



Bookmark and Share


    lory
bravo amico mio..bravo..kramar du fina skrivarvän....ler
2012-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP