Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Realization

Lucid, yet shrouded.
Real, yet nothing but a dream.
This dream, this nightmare,
reality at it\'s coldest hour.




Fri vers av edpony
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-01-23 06:38



Bookmark and Share


  Hardcore_Murder
Jag gillar den, även om jag inte har någon aning om vad "lucid" betyder..
fint ordval och inget opassande kraffs.
Tummen upp! : )
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

edpony