Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ligger på en divan av Toner

Påvisar mig själv att allt kan skildras
Med behärskning och nobless
Moderskärlek som tar mig genom
Broar i rymden och banar för en väg
Som jag diat ( som en varginna)
Miljön slipprig och inpyrd
Det är en fatal logik att jag blott kan
frigöra mig med mer kärlek..större..men hur?!
Åh, dessa sågade ord och rörelser
dessa sjungande tirader är en ytterst behaglig
devalvering av hjärtat när det är i full blom

Erinererar mig om min egna frihet fri från Pastiche
ÄKTA konst är alltid ärlig.
Jag ligger på en divan av toner...
Ljuvlig musik som gnistrar som ljus punkterna i snön
som svajar som gott doftande vildgräs en sommardag
Brasan sprakande värmande och min lycka är fullkomlig med små kärleks troll som tassar sött omkring och pysslar och passar upp mig som en Madame de Pompadour.
Ömsom skrattar vi ljudligt så ljudligt att det känns kittlande i magen
och dansar vi en dans som vi hittat på..
den som kommer när allting brinner och man lyssnar till den inre elden
Mitt samlade lugn när jag känner mig gåtfull men mår som bäst. Min tillgivenhet till de lekande.. Små..
Den innerliga fina, äkta värmen vi har
Människoupplevelsen och kärlek är det största livsvärdet. Punkt.
Självklart vet Jag att jag verkar även när jag är tyst, men det är ju det som det handlar om.
Min biroll genomfördes skickligt och diskret
Men av ondskans alla heta och kryddade chilirätter så framstår det hela av dig som en blek selleri
Jag vill ge och känna charmens stilla värme som finns i den åtrådda lockelsen för att stillas i kärlek. Inget annat får plats. Punkt.

Värme, viljekraft, energi, beslutsamhet, och tanke rikedom!


Oj vilken särdeles ångande upplösning

Enkel och Äkta!




Fri vers av Songbird VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-01 06:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj vad många nya svåra ord du omger dig med.Är det ett kvinnligt drag för att försköna din självgodhet och dikten som kommer i andra hand.??
2012-02-01

    ej medlem längre
Din själ och din kärlek måste vara brinnande som en stjärna för att åstadkomma dessa svindlande och vindlande texter.....

Tack. Och respekt!!!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP