Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stagnelius

 

 

 

 

sömn, är ett medvetet val

draget från verkligheten in
i overklighetens kammare

Stagnelius sov aldrig
och jag är avundsjuk

hans död var ett annat val

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-01 12:11



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Håller med föregående talare otroligt bra text- som en snilleblixt!
2012-02-07

    Max Poisé
Kanontext som jag fann och njuter av!
2012-02-06

  Börje Larsson
dina associationer i högform.....mycket bra!
2012-02-02

    Ken Cassel
Min farsa bor på Stagneliusvägen i Stockholm
:))

Mvh
2012-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Stagnelius var en stor poet.
Bill Wyman har sagt att sova, äta och gp på toaletten är slöseri med tid.
2012-02-01

  Lili Samuelsson VIP
lysande
jag är kär i mycket av stagnelius poesi. och det här är en fin hyllning tänker jag
2012-02-01

  Ingela Svenson VIP
draget från verkligheten in
i overklighetens kammare
¨
en riktigt snygg beskrivninga v sömn!
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP