Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att

Jag undrar ibland
om jag anpassar mig
Isåfall, till vem
Och isåfall, varför
Jag tänker för mig själv
Om jag är blott
ett nätverk av andra
människor, att
varje tanke jag har
är delad med någon
annan. Att allt jag har
är någon annans, och
att allt som är mitt
är ditt




Fri vers av poetikern
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-01 13:27



Bookmark and Share


  Magica VIP
Man ska kunna vara sig själv, men dock leva utan lögner! Sen är det klart lite sunt förnuft bör man ju ha emellanåt så man inte medvetet sårar någon annan!
Tankeväckande ord. =)
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

poetikern