Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Jag såg sångsvanar flaxa med vingarna i en uppvärmd del av vintersjön och lyssnade på deras evinnerliga ljudande vilket låter som om något har hänt som ger dem panik
Jag tänker på min egen tystare panik
den gången jag befann mig i en folkmassa som upphetsat lynchade en ung kvinna




Fri vers av big mama
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-01 18:29



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Fin sång av din penna här. Ja, mycket av paniken är tyst.
2012-05-28

  Erik H.J Hultin
Kontrastrikt*
2012-05-15

  Erik H.J Hultin
Konstrastrikt med den stilla naturbilden och misshandeln. Sckickligt!
2012-05-15
  > Nästa text
< Föregående

big mama
big mama

Senast publicerade
Jag avtar
Människor
Panik
* Se alla