Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

400.000 svenskar över 65 år lider utav PSYKISK OHÄLSA...




Vad är det för en j ä v l a tid vi lever i???






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-01 20:38



Bookmark and Share


    lory
tid där egoismen talar,materialismen dansar och isoleringen tar mer o mer plats...faaaan..dags att var mer mänskliga..kramar min vän
2012-02-02

  revolver
Tid av självömkan.
2012-02-01

    ej medlem längre
Den bekväma tiden
Tiden då vi har råd att inte bry oss
Frihetens tid då val är viktigare än konsekvens
Den typ av tid som alltid varslat om krig och konflikt

Dårens tidevarv!

Snart tillända dock
2012-02-01

    papillon
Källa?
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP