Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningsenligt

Sanningen
Sanningen är absolut, men den har väl antagligen någon personlighetsstörning
Sanningen är relativ när alla ljuger eller håller sanningen gömd
Sanningen är ett skämt om jag aldrig kan uttala den
För jag kan inte, det är sant




Fri vers (Fri form) av Ebba Dahlman
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-02 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman