Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kretsloppet vi lever under

Pengar fastklistrade på väggarna
De är bara drömmar som aldrig ska investeras
De är habegär som antagligen bara kommer att spenderas
För ju mer jag tjänar desto längre bort är drömmen
Desto mer jag vet, desto mer känner jag mig bortkommen




Fri vers (Fri form) av Ebba Dahlman
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman