Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två idioter

Hur ska det gå för oss två idioter?
två idioter
på väg mot undergång,
i jakten på ovärderlig framgång

Hur ska det gå för oss två idioter?
två idioter
som lever på en förlängd arm,
men doften av tårar tillhör min sängkarm

Hur ska det gå för oss två idioter?
två idioter
på gränsen till ett nervsammanbrott,
en gemensam stig är nu ett minne blott

Hur ska det gå för oss två idioter?
två idioter
fyllda av hat och avund,
dina läppar mot hennes är min avgrund




Fri vers (Fri form) av Ebba Dahlman
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-02 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman